^Иди горе
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Техничар заштите од пожара

tehnicar zastite od pozara

Оператер машинске обраде-ДУАЛНО

operater modul

Туристичко-хотелијерски техничар

turisticko hotelijerski tehnicar

Информације

 Информишите се:

  • Веб сајт
  • Контакт телефон
  • Електронска пошта
  • Долазак у школу

Наши контакт подаци>>

Бравар-заваривач-ДУАЛНО-НОВО!

zavarivac

Добро дошли у нашу школу!
 
ucionica1

Обавештење Министарства просвете у вези са конкурсима и закљученим уговорима на одређено време

Поводом Уредбе о мерама за време ванредног стања („Службени гласник РС“, број 31/20) и Одлуке Владе о обустави извођења наставе у високошколским установама, средњим и основним школама и редовног рада установа предшколског васпитања и образовања, 05 Број: 53-2504/2020 од 15. марта 2020. године, Министарство просвете, науке и технолошког развоја упућује следеће инструкције основним и средњим школама:

1) Обуставља се поступак расписивања и спровођења конкурса у основним и средњим школама, који су започети након добијања сагласности Комисије Владе Републике Србије за ново запошљавање и расписивање конкурса, док траје опасност од ширења заразне болести COVID-19 и ванредно стање. Обустављање поступака из става 1. ове тачке школе примењују почев од 16. марта 2020. године, о чему треба да обавесте заинтересована лица - учеснике конкурса. Након престанка опасности од ширења заразне болести COVID-19 и ванредног стања, сви започети поступци се настављају.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја

Обавештење за родитеље

-17.03.2020.год. школа је почела реализацију наставе на даљину!
За ученике средњих школа, предавања из општеобразовних предмета и појединих стручних предмета биће доступна преко платформе РТС Планета.
Сва обавештења о распореду предавања можете видети на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја https://www.rasporednastave.gov.rs/
Осим тога, наставници и ученици биће повезани преко различитих платформи и друштвених мрежа, преко којих ће се остваривати интеракција и омогућити учење на даљину.
Ученици ће добијати од својих наставника упутства за вежбање, за израду домаћих задатака, писање есеја, израду презентација и других продуката које ће достављати наставницима путем мејла или на неки други начин. На овај начин, настава ће се одвијати за СВЕ предмете.
 
Линкови:
 
 
Прочитајте:
 
Copyright © 2018. Средња школа "Никола Тесла", Баточина. Сва права задржана.